Vin

Cancerul nu suportă ,,Vinul"
 VINUL Distruge celulele maligne și 12 tipuri de cancer. Aceasta este ultima noutate în medicină, efectiv contra cancerului! 
 Vinul este un produs miraculos pentru a omori celulele canceroase. El este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia. 
 De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice care le aduce imense beneficii.
 Gustul său este agreabil și nu produce efectele oribile ale chimioterapiei!
 Dacă aveți posibilitatea, plantați o viță de vie în grădina voastră!
 Câte persoane mor, în timp ce acest secret este păstrat cu invidie pentru a nu puteafi atinse beneficiile multimillonare ale marilor corporații?
 Puteți să consumați fructele în maniere diferite: puteți să mâncați pulpa, să faceți suc, să faceți băuturi, șerbet, patiserii, etc. 
 I se atribuie multe virtuți, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor și tumorilor. Acesta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile.
 Se consideră, de asemenea, ca un agent antimicrobian cu larg spectru care controlează infecțiile bacteriene și cu ciuperci, eficace contra viermilor, regularizează tensiunea arterială foarte înaltă antidepresiv, combate tensiunea și bolile nervoase.
 În Elveția, care este țara farmaceuticelor, s-a constatat că-i mai bine pentru elvețieni să consume în mod moderat vin, nu medicamente ucigătoare. Sursa acestei informații este fascinantă; ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanți de medicamente ai lumii, care afirmă că, după mai mult de 20 de încercări efectuate în laborator, în 1970, extrasele au relevat că vinul distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înțelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămâni, de pancreas... 
Componentele acestei plante au demonstrat că acționează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal în lume, pentru încetinirea creșterii celulelor canceroase și ceea ce este încă foarte uimitor, acest tip de terapie și cu extract de lămâie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afecteaza celulele sanatoase! 
Sursa: Institutul de Științe în Sănătate, Les Breuleux, Suisse. 

VIN de AFINE reţete, mod de administrare, indicaţii terapeutice
 Vinul de afine este un elixir cu efecte benefice asupra sănătăţii şi a stării noastre de spirit.
  Vinul de afine (de pădure) nu trebuie confundat cu vinul de masă, fiind un medicament natural care trebuie administrat în doze corespunzătoare. 
 Proprietăţile afinelor 
  • astringente 
  • antidiareice 
  • antidizenterice 
  • antiseptice intestinale 
  • antiputride stomahice 
  • antihelmintice 
  • cicatrizante gastrice şi intestinale 
  • antihemoragice vasoprotectoare 
  • antiinflamatoare 
  • antisclerotice 
  • fluidifiante ale sangelui 
  • vitaminizante. 
Vin de afine pentru întărirea organismului  
Un kilogram de afine zdrobite se amestecă cu 100 ml. alcool de 70 de grade. Se lasă la macerat timp de 12 ore, după care se adaugă 1 litru de vin alb şi se lasă la macerat încă 4 zile. 
Sticla se agită de mai multe ori pe zi. 
Se bea câte 1 lingură de vin, de 3 ori pe zi, în mod regulat. 
Efecte: întărirea organismului, a organelor de simț (văz, auz), lipsa poftei de mâncare, anemie, debilitate fizică, convalescenţă după boli îndelungate. 
&n ="5bsp;Vinul de afine intareste organismul 
Vin de afine în două variante, cu efecte identice 
1. Se varsă 500 g afine într-un vas, se adaugă 2 pahare cu apă şi se fierb încet 15 minute. 
Se adaugă 1 litru de vin roşu şi se prelungeşte fierberea încă 15 minute. 
Se lasă să se răcească şi se filtrează. 
2. Se zdrobesc 500 g afine, se adaugă 1 litru de vin alb, 1 linguriţă scorţişoară pudră, 1 linguriţă de cuişoare şi 100 g miere. 
Se lasă la macerat timp de 8 zile, se filtrează şi se păstrează în sticle. 
Proprietăţi:
  • antidiareic, 
  • antiseptic, 
  • bactericid, 
  • dizolvant al acidului uric.
Recomandări: ateroscleroză, constipaţie, fermentaţie intestinală, insuficiență biliară, diabet, diaree. 
Mod de administrare: câte 25 ml, de 3 ori pe zi, înainte de mese. 

Vin de afine uscate 
Într-un litru de vin alb se adaugă 4 linguri de afine uscate. 
Se lasă la macerat timp de 10 zile, agitându-se de 2-3 ori pe zi. 
După 10 zile, vinul se filtrează, apoi se lasă la decantat alte 6 zile, separându-se partea limpede de depunerile de pe fundul vasului. 
Se completează cu vin, până la 1 litru. 
Mod de administrare: câte 3 linguri (50 ml.), de 2 ori pe zi, după masă.
 Indicaţii terapeutice: afecţiuni ale ochilor, bolile inimii, diaree acută sau cronică nespecifică, imunostimulator, ateroscleroză cerebrală, hipoglicemiant, diabet (complicaţii neurologice şi vasculare), îmbătrânire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.